Scule

mirka-slefuirea lemnului

Masini electrice

Ceros

Slefuitorul electric orbital (CEROS)

Aplicatii: Produs ideal pentru o multitudine de slefuiri, atat la slefuirealemnului cat si la lacuri si vopsele. Pentru a avea rezultate corespunzatoare,slefuirea cu rezultate deosebite se obtine numai prin utilizarea de produsespecial realizate de catre firma Mirka.

Mirka PS1437 PS1524

Masini de polisare (PS1437 SI PS1524)

Aplicatii: Masina de polisat mica este recomandata pentru polisari ale suprafetelor mici si verticale, in timp ce masina de polisare mare este ideala pentru polisari pe suprafete mari.Modele: Sunt realizate in doua modele: PS 1437 (150 mm) si PS 1524 (180 mm)

Mirka Aspirator industrial

Aspiratorul industrial

Aplicatii: Se recomanda pentru toate aplicatiile fiind posibil de utilizat atat cu aspiratie uscata cat si umeda.

Modele: Industrial Vacuum Cleaner 915

Dispozitive pneumatice

Mirka ROS

Masini orbitale de slefuit ROS

Aplicatii: Produsele sunt recomandate pentru diferite aplicatii, pentru lemn sau chit, dar in special pentru slefuirea lacurilor si vopselelor. Pentru a avea rezultate deosebite, se recomanda sa se utilizeze cu produsele Net Sanding realizate de Mirka.

Modele: Masinile ROS sunt disponibile in diferite modele cu dimensiunea sistemului de slefuire (pad) de diverse dimensiuni, cu sistem de indepartare a prafului in sistem centralizat sau autonom, cu miscari orbitale de amplitudini diferite.

Mirka ROS2

Masini orbitale pneumatice la doua maini ROS2

Aplicatii: Se recomanda pentru slefuiri grosiere impreuna cu Abranet HD sau Coarse Cut.

Modele: Sunt disponibile diferite modele in functie de marimea suportului de abrazivi (pad) si de amplitudinea miscarii orbitale.

Mirka OS

Masini de slefuit orbitale OS

Aplicatii: Se recomanda in diverse aplicatii de la slefuirea lemnului la chituri, dar in special la slefuirea de lacuri si vopsele. Pentru a avea un rezultat bun de slefuire, se recomanda utilizarea de produse Net Sanding.

Modele: Sunt disponibile mai multe tipuri de masini, in functie de marimea dorita.

Mirka ROP2Mirka RP2

Masini de polisat orbitale (ROP2) si masini rotative (RP2)

Aplicatii: Masini ideale pentru a aborda o larga varietate de polisare, asigura o eficienta mare cu un minim de efort. Cele mai bune rezultate se pot obtine prin utilizarea de abrazivi speciali si produse anexe special realizate atat pentru masini cat si pentru operatiile specifice, de catre Mirka.

Modele: Disponibile in modele si miscari orbitale diferite.

Pentru mai multe detalii: